Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kristen Stewart(104)

20. 5. 2009
Obrazek
Jméno: Kristen Jaymes Stewart
Přezdívka: Kris
Povolání: Herečka, zpěvačka
Věk: 19
Datum narození: 9. 4. 1990
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Beran
Výška: 168 cm
...
barva očí: modrá
barva vlasů: hnědá
...
Její oficiální stránka: www.kris-stewart.org
...
Kristen má staršího bratra Camerona. Její otec je John Stewart, filmový producent, který pracuje ve FOX TV. Narodila se v Los Angeles a později se přestěhovala do Colorada. Nyní bysdlí opět v Los Angeles se svými rodiči. Kristenin přítel se jmenuje Michael Angarano.
...

Skladatelství:

hudba k filmu Útěk z divočiny (2007)

...

Zajímavosti:

- Ve filmu Úkryt nahradila původně obsazenou Hayden Panettiere.
- Je členkou Národního výboru celebrit Čereného kříže.
- Ve filmu Stmívání musela nosit hnědé kontaktní čočky, protože její přírodní barva, zelená, neodpovídala hnědé barvě očí, kterou má Bella v knižní předloze.
- Třikrát po sobě byla v letech 2003-2005 nominována na Young Artist Award, ovšem nikdy nevyhrála.
- V roce 2008 byla vyhlášena nejvíce sexy mladou herečkou podle The Movie Fanatic.
- Vlastní 3 psy: Oze, křížence border kolie a voříšky Jacka a Lily.
- V roce 2008 byla vyhlášena devátou nejvíce sexy herečkou pod 25 let podle Moviefonu.
- Zbožňuje knihy Charlese Bukowského a Kurta Vonneguta.
- Vlastní kočku jménem Jella.
- Její nejlepší kamarádkou je její herecká kolegyně ze Stmívání Nikki Reed.

...

Filmografie:
2009 - Adventureland
2009 - Nový Měsíc (New Moon) role:: Bella Swan
2009 - Welcome to the Rileys
2008 - Jumper role:: Sophie
2008 - The Yellow Handkerchief role:: Martine
2008 - Stmívání (Twilight) role:: Isabella Swan
2008 - What Just Happened? role:: Zoe
2007 - Cutlass role:: Young Robin
2007 - Na území žen (In the Land of Women) role:: Lucy Hardwicke
2007 - Útěk do divočiny (Into the Wild) role:: Tracy Tatro
2007 - The Cake Eaters role:: Georgia
2007 - Prokletí domu slunečnic (The Messengers) role:: Jess
2005 - Nelítostná rasa (Fierce People) role:: Maya
2005 - Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role:: Lisa
2004 - Chyťte tu holku (Catch That Kid) role:: Maddy
2004 - Mluv (Speak) role:: Melinda Sordino
2004 - Undertow role:: Lila
2003 - Cold Creek Manor role:: Kristen Tilson
2002 - Úkryt (Panic Room) role:: Sarah Altman
2001 -

Životní jistoty (The Safety of Objects) role:: Sam Jennings

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bella Swonová

(Romanka, 20. 1. 2013 13:39)

Je fajn herečka zbožňuju ji:D

:)

(Lill, 4. 2. 2012 12:23)

Kristen je velmi dobrá a velmi syympatická herečka :D..je super

fdgd

(LUSY, 29. 11. 2010 19:01)

prokletí domu slunečnic je ten nej horor co jsem kdy viděla ale asi nejvíc díky kristen ale hezkej horor

kristen-kris

(íva, 2. 9. 2010 19:37)

je vážne super herecka - sági sou super

kristen

(veronika, 2. 4. 2010 15:55)

je hodne dobra herecka mam ji rada.